RosenPori

Intialainen päähieronta

Pään hieronta on todellakin hyvin rentouttavaa. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, hartioita, käsivarsia, niskaa, kallonpohjaa, päätä, kasvoja ja korvia.

Voidaan liittää myös perinteiseen hierontaan ja kuumakivihierontaan, kysy tästä aikaa varatessasi tai lahjakorttia ostaessasi. Käsittely tehdään tuolilla istuen paidan päältä.

Intialainen päähieronta lähti leviämään maailmalle intialaisen Narendra Mehtan luomana 1970-luvun lopulla. Mehta on ollut 1-vuotiaasta alkaen sokea. Hän opiskeli 70-luvulla Englannissa fysioterapiaa ja ihmetteli, miksi ei länsimaissa opeteta päähierontaa. Niinpä hän kehitti oman, erittäin tehokkaan ja rentouttavan menetelmänsä, jossa käsitellään hartioita, yläselkää, käsivarsia, niskaa, kallonpohjaa, päätä, kasvoja ja korvia.

Perinteisesti intialainen päähieronta on kulkenut suvuissa Intiassa, missä perheenjäsenet hierovat toisiaan. Narendra Mehtan kehittämässä intialaisessa päähieronnassa käsitellään ylävartalon akupisteitä ja lihaksia. Se soveltuu erinomaisesti esim. päänsärkyyn, niskahartiavaivoihin, stressin hoitoon, unettomuuteen ja yleisesti, Jännittyneisyys ja ahdistuneisuuskin voivat lievittyä. Rentoutuminen vaikuttaa myös keskittymiskykyyn, luovuuteen. Kuona-aineiden poistuminen kehosta tehostuu rentoutumisen myötä. Kehossa vapautuvat endorfiinit voivat myös antaa mieleen voimia sekä lisätä elämäniloa.

Intialainen päähieronta ei sovi: 
- aivoverenkiertohäiriöitä
- flunssa tai muu tulehdustila
- syöpä (tästä nykylääketiede alkaa olla eri mieltä)
- tarttuva ihotauti
- epilepsia
- Menieren tauti 
- jos asiakkaalta muutoin on kielletty hierontahoidot. 
Mikäli olet epävarma, ota yhteys lääkäriisi ja kysy voidaanko sinulle tehdä intialainen päähieronta.

Ajanvarauksen peruutus tulee tehdä 24 h ennen. Veloitus 75 % peruuttamattomasta ajasta, paitsi sairastumis- tai muussa täysin odottamattomassa tapauksessa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta veloitus on 50 % varatun ajan hinnasta.
Uusi varaus myöhäisempään ajankohtaan ei korvaa peruuttamatonta ajanvarausta.
Maksu käteisellä tai kortilla.
Unohtaminen on inhimillistä - itsekin unohdan joskus. Kannattaa varata uudelleen.

Hinta
30 min   37 e     1.2.24 alkaen 38 €
45 min    45 e                            48 €

Verottaja ei hyväksy Rosen-terapia tai Intialainen päähieronta -käsittelyä työnantajan maksamaksi käsittelyksi (ei siis ePassi, Smartum jne).
RosenPori

Intialainen päähieronnan kurssit ja koulutus

Intialaisen päähieronnan koulutus (ks. Ajankohtaista-välilehti):omaan käyttöön, nk. kotikurssitammattikäyttöön, sisältää käytännön harjoitusten lisäksi teoriaosuuden
Kaikki voivat oppia tämän hierontamuodon tekniikan.

Soita tai lähetä  yhteydenottolomake, niin sovitaan kurssin aloittamisesta!
Etsi