RosenPori

Purentalihasten, kaularangan rentoutushoito

Purenta on siis paljon muutakin kuin leukojen ja hammashoidon ammattilaisten hoitama alue. Se on inhimillinen elämäntilanne: paljon töitä, kotona haastavaa, tunteiden alas painamista, häiriintynyttä hengitystä. Kasvojen lihaksilla voi suojata itseä ”panssaroimalla” ilme. Purennan vaikutus tuntuu kehossa lantionpohjan lihaksissa asti.

Purentalihasten jännitys voi aiheuttaa migreeniä, päänsärkyä, korva-, kasvo- ja leukasärkyä, kallonpohjan jäykkyyttä ja kipua. Purentalihasten jäykkyys voi tuntua hartioissa ja käsivarsissa, ylävatsassa ja jopa alaselässä asti. 

Purentalihasten hieronta lievittää jännitystä joka aiheutuu esimerkiksi purentavirheistä, hampaiden yhteenpuremisesta (usein yöllä) ​tai psyykkisestä tai fyysisestä tressistä johtuvaa jännittyneisyyttä. Leukojaan voi jännittää erityisemmin hampaita puremattakin. Käsittelyä voidaan tehostaa dry needling -neulahoidolla. 

Hieronnassa käsitellään - niskan ja hartian seutu (tarvittaessa alempaakin selästä) - kaulan, pään ja kasvojen alueen lihakset - purentalihakset poskien sisäpinnoilta. 

Hinta 
30 min 39 e 
45 min 47 e 
60 min 60 e 
75 min 72 e 

Neulaus + purenta- ja kaularanka-alueen käsittely: 
45 min 53 e 
60 min 65 e 
75 min 76 e 

Ajanvarauksen peruutus tulee tehdä 24 h ennen. Veloitus 75 % peruuttamattomasta ajasta, paitsi sairastumis- tai muussa täysin odottamattomassa tapauksessa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta veloitus on 50 % varatun ajan hinnasta. Uusi varaus myöhäisempään ajankohtaan ei korvaa peruuttamatonta ajanvarausta, ajanvaraus on sopimus. 
Etsi