RosenPori

Purentalihasten, kaularangan rentoutushoito

Purenta on siis paljon muutakin kuin leukojen ja hammashoidon ammattilaisten hoitama alue. Se on inhimillinen elämäntilanne: paljon töitä, kotona haastavaa, tunteiden alas painamista, häiriintynyttä hengitystä. Kasvojen lihaksilla voi suojata itseä ”panssaroimalla” ilme. Purennan vaikutus tuntuu kehossa lantionpohjan lihaksissa asti.

Purentalihasten jännitys voi aiheuttaa migreeniä, päänsärkyä, korva-, kasvo- ja leukasärkyä, kallonpohjan jäykkyyttä ja kipua. Purentalihasten jäykkyys voi tuntua hartioissa ja käsivarsissa, ylävatsassa ja jopa alaselässä asti. 

Purentalihasten hieronta lievittää jännitystä joka aiheutuu esimerkiksi purentavirheistä, hampaiden yhteenpuremisesta (usein yöllä) ​tai psyykkisestä tai fyysisestä tressistä johtuvaa jännittyneisyyttä. Leukojaan voi jännittää erityisemmin hampaita puremattakin. Käsittelyä voidaan tehostaa DryNeedling®-neulahoidolla ja päänsärkyjen ja purentalihasalueen akupunktiolla ja/tai korva-akupunktiolla. 

Hieronnassa käsitellään - niskan ja hartian seutu (tarvittaessa alempaakin selästä) - kaulan, pään ja kasvojen alueen lihakset - purentalihakset poskien sisäpinnoilta. 

Hinta 
30 min 39 e     1.2.24 alkaen  40 €
45 min 47 e                               50 €
60 min 60 e                              62 €
75 min 72 e                                75 €

Neulaus (DryNeedling/akupunktio/korva-akupunktio) + purenta- ja kaularanka-alueen käsittely
45 min 53 e       1.2.24 alkaen  56 €
60 min 65 e                               67 €
75 min 76 e                                76 €

Ajanvarauksen peruutus tulee tehdä 24 h ennen. Veloitus 100 % peruuttamattomasta ajasta, paitsi sairastumis- tai muussa täysin odottamattomassa tapauksessa. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta veloitus on 100 % varatun ajan hinnasta. Uusi varaus myöhäisempään ajankohtaan ei korvaa peruuttamatonta ajanvarausta. 
Etsi